• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Camera inspectie

Camera inspectie van riool of andere afvoer?

Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kunnen wij de mogelijke oorzaak traceren met behulp van de nieuwste ontwikkelingen. Daarmee zijn wij ook in staat om het rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur helpt ons bepalen waar het probleem zich bevindt. Met deze inspectie maken wij – zo nodig – een opname van uw riolering. De opgenomen beelden kunnen op usb, dvd of foto vastgelegd worden. Door op deze camera of op de doorspuitslang van onze hogedruk spoelwagen een zender te plaatsen, kunnen we boven de grond het rioolsysteem in nauwkeurig kaart brengen.

Een strenge vereiste van Rioolservice Nederland is, dat wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rioolinspectie volgen. Daarom beschikken wij over de laatste generatie camera’s, om een perfecte ¬†inspectie uit te kunnen voeren. Ook een rapportage van de inspectie, is bij ons mogelijk. Ideaal als u beelden, en rioolproblemen, duidelijk vast wilt hebben.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.