• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Riool verstopt

Rioolverstopping of verstopping in andere afvoer oplossen?

Rioolverstopping, komt zeer ongelegen. Gelukkig is er Rioolservice Hendrik Ido Ambacht, om snel dit rioolprobleem op te lossen. Ook een verstopping in de keuken of badkamer, kunnen wij probleemloos voor u oplossen. En dat allemaal tegen een zeer gunstig tarief.

Rioolservice Hendrik Ido Ambacht, beschikt over juiste kennis, machines en materialen om onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren.

WC Verstopt:

Te veel papier of een verfrisblok in de wc terecht gekomen? Onze monteurs komen dit soort verstoppingen dagelijks tegen en kunnen deze snel en doeltreffend verhelpen.

Doucheputje Verstopt:

Een verstopt doucheputje of een lekkende badafvoer wordt door onze monteurs goed en degelijk opgelost.

Gootsteen Verstopping:

Vet en zeep kunnen langzaam de keukenafvoer verstoppen. Na reiniging wordt met een camera gecontroleerd of de afvoer weer helemaal schoon is.

Verstopte afvoer:

Als een verstopping niet direct bij een aansluiting zit is het noodzakelijk om de rioolleiding te reinigen. Dit reinigen kan onder andere met hoge druk reiniging of met behulp van verenmachines worden uitgevoerd. Dit is uiteraard afhankelijk van de situatie.

Hemelwaterafvoer Verstopt:

Bladeren of ander organisch materiaal kunnen de regenwaterafvoer verstoppen waardoor het regenwater niet meer afgevoerd wordt en er lekkage kan ontstaan.

Wij zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland, dus bent U verzekerd van: Eerlijke en vakbekwame rioolservice, eerlijke tarieven inclusief vooorrijkosten en 1 uur arbeid.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Ook te zien op de site van erkende ontstoppingsbedrijven.