• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Reparatie riolering

Reparatie van riolering, of aanleggen van nieuwe riolering?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de reparatie van uw riool? Rioolservice Hendrik Ido Ambacht is een ambitieus bedrijf wat op vakkundige wijze de reparatie van uw riool uitvoert. Daarnaast vernieuwen wij bestaande riolen en zorgen ook voor het ontstoppen van de riolering en het afvoersysteem. Uiteraard met volledige garantie en perfecte nazorg.

Wij zijn in staat iedere rioolreparatie vakkundig en snel uit te voeren. Door een jarenlange ervaring op het gebied van rioolreparatie hebben wij een brede kennis en kunnen wij iedere rioolreparatie zonder moeite voor u uitvoeren.

Een rioolreparatie is niet altijd eenvoudig. Het kan zelfs zo zijn dat de rioolreparatie zeer complex is. Iedere rioolreparatie voeren wij vakkundig uit tegen een scherp tarief. Of u nu een specialist nodig heeft voor een kleine of grote rioolreparatie, wij staan altijd graag voor u klaar.

Reparatie van riolering zonder hakken of breken!

Indien het niet mogelijk is, de kapotte riolering te bereiken, beschikken wij over riooltechniek, om deze reparatie alsnog uit te voeren. Door een soort ballon, voorzien van hars, op  het rioolprobleem te plaatsen, en daarna op te blazen, en uit te laten harden, kunnen wij voor een goede rioolreparatie zorgen. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar informeer naar deze techniek, zodat wij de situatie kunnen onderzoeken. Wij komen graag bij u langs. Aanbevolen door Rioolservice Nederland.

Reparatie van uw riolering gespreid betalen?

Als de uit te voeren werkzaamheden aan uw riolering, u financieel niet zo goed uitkomt, kan Rioolservice Hendrik Ido Ambacht, u ook hierbij van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden. Let op: Geld lenen kost geld!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.